۱۳۹۵/۰۹/۲۷ - ۱۱:۴۰
یک مقام امنیتی اتاق عملیات حلب:

تروریست‌های النصره از تحویل اسرا و آزادی اهالی الفوعه و کفریا طفره می‌روند

یک مقام امنیتی اتاق عملیات حلب، از جمله دلایل توقف عملیات خروج افراد مسلح از شرق حلب را اصرار آنها بر تحویل ندادن اسرای ارتش سوریه و نیروهای پشتیبان آن و همچنین طفره رفتن از آزادی اهالی الفوعه و کفریا خواند.

تروریست‌های النصره از تحویل اسرا و آزادی اهالی الفوعه و کفریا طفره می‌روند

به گزارش سراج24،یک مقام امنیتی در اتاق عملیات مرکزی حلب اظهار داشت: پایبند نبودن باقیمانده افراد مسلح در شرق حلب به توافقات خروج را دلیل توقف عملیات تخلیه آنها از این منطقه اعلام کرد.

وی اظهار داشت: تروریست های جبهه النصره بر خلاف توافق با آزاد کردن اسرایی از ارتش سوریه و نیروهای پشتیبان آن که در نزد خود دارند مخالفت می کنند و همچنان اصرار دارند که این اسرا را با خود از شرق حلب ببرند.

این مقام امنیتی سوریه گفت: جبهه النصره همچنان هم از اجرای توافق خروج مجروحین از الفوعه و کفریا شانه خالی می کند.

این منبع گفت: در عین حال پس از رایزنی های فشرده بین متحدان سوریه و همچنین روسیه با ترکیه، مقامات این کشور در خصوص خروج مجروحین و کودکان از الفوعه و کفریا در ازای خروج تروریست ها از شرق حلب ضمانت داده اند.

وی در عین حال تاکید کرد که رایزنی های روسیه با ترکیه در خصوص پرونده حلب برای تکمیل اجرای روند توافق «خروج در ازای خروج» ادامه دارد.

این مقام امنیتی سوریه گفت: در پی کارشکنی جبهه النصره برای خروج اهالی الفوعه و کفریا قریب به 2 هزار نفر از نیروهای مبارز از نبل و الزهراء و الفوعه و کفریا به سوی گذرگاه الراموسه رفته و مانع اجرای خروج باقیمانده عناصر مسلح و خانواده هایشان از این منطقه شدند.

وی با اشاره به وخامت اوضاع معیشتی و خدماتی در الفوعه و کفریا گفت: تنها بیمارستان این 2 شهرک که با تجهیزات درمانی بسیار اندکی کار می کرد در پی حملات خمپاره ای تروریست ها قادر به ارائه خدمات نیست علاوه بر اینکه به دلیل نبود دارو و سوء تغذیه بسیاری بیماران و غیرنظامیان دچار بیماری التهاب کبدی شدند.

این مقام امنیتی سوریه با بیان اینکه بیش از سه هزار نفر از اهالی الفوعه و کفریا نیازمند درمان فوری هستند، گفت: بیش از 40 درصد از مصدومین جنگ در این 2 شهرک کودکان هستند.

وی افزود: متاسفانه تعداد بسیاری هم دچار قطع از نواحی دست و پا هستند علاوه بر اینکه بیش از هفتاد و پنج درصد از زیرساخت های این 2 شهرک نیز در حملات تروریست ها ویران شده است.

منبع:فارس

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••